Λίγες ώρες πριν το φινάλε του 2020, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να καταθέσει τις τελικές προτάσεις επέκτασης συμβολαίων προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαιά τους το προσεχές καλοκαίρι κι από την 1η Ιανουαρίου, θα αποκτήσουν το δικαίωμα να συζητήσουν και με άλλες ομάδες.

Είτε μετά το τέλος της προπόνησης, είτε την Πέμπτη (31/12), ο general manager του Παναθηναϊκού, Πιέρ Ντρεοσί, θα καταθέσει ξεχωριστά στους Βασίλη Ζαγαρίτη, Βασίλη Ξενόπουλο, Νίκο Χριστογεώργο και Δημήτρη Καραγιάννη, εγγράφως τις τελικές προτάσεις του «τριφυλλιού» για επέκταση της συνεργασίας τους έως το 2024.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, από την Πέμπτη (31/12) το μεσημέρι θα ξεκινήσει σερί ραντεβού με τους ατζέντηδες κάθε παίκτη ξεχωριστά, προκειμένου να γίνει η τελική διαπραγμάτευση επί των προτάσεων του Παναθηναϊκού.

Αντίστοιχη συζήτηση θα γίνει τις προσεχείς ώρες και με την πλευρά του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, μολονότι το δικό του συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, καθώς οι «πράσινοι» θέλουν να «δέσουν» τον 19χρονο μέσο, με νέο πολυετές συμβόλαιο που θα περιλαμβάνει καλύτερες αποδοχές.

Εκτός όλων των άλλων, ο Παναθηναϊκός είχε ακόμη ένα σοβαρό λόγο, για να καταθέσει τις συγκεκριμένες -τελικές- προτάσεις πριν απ’ την 1η Ιανουαρίου. Τα τροφεία των παικτών, καθώς άπαντες είναι κάτω των 23 ετών. Για να έχουν δικαίωμα οι «πράσινοι» να διεκδικήσουν τα τροφεία εκπαίδευσης κάθε παίκτη, όφειλαν να καταθέσουν τις τελικές προτάσεις τους έως 31/12, ούτως ώστε να είναι «καλυμμένοι» βάση κανονισμού για το χρονικό διάστημα 6 μηνών και μίας ημέρας, που προβλέπεται από τη FIFA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης