«Πάνοπλος» θα υποδεχθεί τον Άγιαξ απόψε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους για την πρεμιέρα στον 7ο όμιλο του Europa League με τους δευτεραθλητές Ολλανδίας (15/09, 22.05) και η είδηση που προέκυψε ήταν η συμμετοχή του Κρίστοφερ Σάμπα στην αποστολή.

Εκεί όπου συμπεριλήφθηκε και ο Βίκτορ Ιμπάρμπο, αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, αλλά και οι Κριστιάν Λεντέσμα, Τάσος Κουτρουμπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «πράσινοι» οδεύουν προς το μεγάλο παιχνίδι με τις καλύτερες προϋποθέσεις, καθώς ο Αντρέα Στραματσόνι είδε όλους τους παίκτες να γυμνάζονται κανονικά, πλην του Ιμπάρμπο, ο οποίος στη διάρκεια του προγράμματος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο και προληπτικά αποχώρησε. Το ευχάριστο για τον Ιταλό τεχνικό ήταν η συμμετοχή του Σάμπα στην αποστολή των 21 παικτών.

Ο Κογκολέζος κεντρικός αμυντικός γυμνάζεται εντατικά τις τελευταίες ημέρες και δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ωστόσο είναι πολύ δύσκολο -αν όχι απίθανο- να βρεθεί στην ενδεκάδα.

Αντίθετα, ο Λεντέσμα ξεπέρασε τις στομαχικές διαταραχές που τον ταλαιπωρούσαν το τελευταίο 24ωρο και είναι πανέτοιμος για να ξεκινήσει, όπως και ο Τάσος Κουτρουμπής, ο οποίος προέρχεται από μικροτραυματισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι 21 «εκλεκτοί» του Στραματσόνι είναι οι: Κοτσόλης, Στιλ, Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Μέστο, Μολέντο, Σάμπα, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Στάικος, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Χουλτ, Γουακάσο, Λεντέσμα και Ρινάλντι.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης