Εκτός από τις ανανεώσεις της πρώτης ομάδας που παραμένουν σε εκκρεμότητα, στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να δρομολογήσουν τις εξελίξεις και με τα επόμενα παιδιά που «έρχονται» απ’ τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) μετά από έναν κύκλο προσεκτικής αξιολόγησης, όλων των παικτών της Κ19, ο Πιέρ Ντρεοσί έκανε την περασμένη Πέμπτη (18/03) ραντεβού με τους εκπροσώπους τριών ποδοσφαιριστών της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού, καταθέτοντας τις προτάσεις του συλλόγου για τα πρώτα επαγγελματικά τους συμβόλαια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος για τους Χρήστο Κρυπαράκο (επιτελικός χαφ, γεννημένος στις 12/06/2003), Παύλο Καρβούνη (αρχηγός της Κ19, μέσος, γεννημένος στις 05/12/2002) και Αλέξανδρο-Ένβιν Ρόμπι (αμυντικός, γεννημένος στις 20/08/2002), οι οποίοι δέχθηκαν προσφορές απ’ τον Γάλλο general manager του Παναθηναϊκού για να γίνουν επαγγελματίες.

Ο Ντρεοσί μάλιστα ξεκαθάρισε πως θέλει να έχει τις απαντήσεις τους, έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, δηλαδή το αργότερο έως την Παρασκευή (26/03).

Πιο κοντά σε συμφωνία είναι η πλευρά του Χρήστου Κρυπαράκου. Μάλιστα, εφόσον υπογράψει το πρώτο του συμβόλαιο με τους «πράσινους», θα γίνει ο νεότερος ηλικιακά επαγγελματίας του Παναθηναϊκού κι ο πρώτος γεννημένος μέσα στο 2003 (κλείνει τα 18 τον Ιούνιο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αντίποδα, υπήρξε διαφωνία με την πλευρά του Παύλου Καρβούνη, καθώς ο ατζέντης του δεν δέχθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού. Η δε πρόθεσή του είναι να συνεχίσει ο πελάτης του στο εξωτερικό, όπου υπάρχει ήδη ενδιαφέρον απ’ την ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ. Κίνηση που δημιούργησε έναν σχετικό εκνευρισμό στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» για τη στάση του ατζέντη του νεαρού ποδοσφαιριστή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης