Με γεμάτο «απουσιολόγιο» θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός το απόγευμα της Κυριακής (1/3, 19:00, Novasports 3) στο ΟΑΚΑ κόντρα στο Βόλο, στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου της Super League, καθώς εκτός όλων των απουσιών που είχε να διαχειριστεί ο Γιώργος Δώνης, προέκυψε πρόβλημα και με τον Αργύρη Καμπετσή.

Ο 20χρονος επιθετικός αισθάνθηκε ενόχληση στο ραπτικό μυ προς το τέλος του προγράμματος του Σαββάτου (29/2) και αποκλείστηκε από την τελική αποστολή του «τριφυλλιού», ανεβάζοντας τον αριθμό των απόντων στους οκτώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλην του Καμπετσή, εκτός πλάνων του 50χρονου τεχνικού για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχουν τεθεί και οι τιμωρημένοι Χρήστος Δώνης, Ζαχίντ, οι τραυματίες Ινσούα, Κολοβέτσιος, Κολοβός, ο Αγιούμπ που συνεχίζει την ειδική φαρμακευτική αγωγή με αντιπηκτικά λόγω της μικρής θρόμβωσης στο γόνατο, αλλά και ο Χατζηθεοδωρίδης που κρίθηκε ανέτοιμος για το ματς με τους Βολιώτες, καθώς πρόλαβε να «μπει» μόλις σε δύο προπονήσεις μετά το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε την τελευταία εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα, ελλείψει άλλων επιλογών στην αριστερή πτέρυγα, ο Δώνης ετοιμάζεται να δώσει φανέλα βασικού για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα στον 19χρονο Βασίλη Ζαγαρίτη, ενώ υπάρχει μία σκέψη να ξεκινήσει κάτω από τα γκολπόστ και ο νεαρός Ξενόπουλος, ως επιβράβευση για την έως τώρα δουλειά του στις προπονήσεις.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με το Βόλο: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Ζαγαρίτης, Νούνες, Πούγγουρας, Βαγιαννίδης, Αποστολάκης, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Νάγκι, Ανουάρ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Περέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης