Στην αποκάλυψη πως την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε (ακόμη ένα) ραντεβού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Αντβέρπ για τον δανεισμό του Λαμκέλ Ζε, προχώρησε ο πρώην ατζέντης του Καμερουνέζου εξτρέμ, Λοριέν Ροντσίν, σε δηλώσεις του στη βελγική «Het Laatste Nieuws».

Ο Ροντσίν υπογράμμισε πως δεν γνωρίζει την κατάληξη της συνάντησης των δύο συλλόγων, ενώ τόνισε πως δεν έχει πλέον στενή επαφή με τον μέχρι πρότινος πελάτη του, διότι είναι ένας «πολύ κλειστός χαρακτήρας, που δύσκολα συναναστρέφεται με άλλους ανθρώπους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, ο πρώην ατζέντης του Ζε ανέφερε ότι «… την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε μία συνάντηση μεταξύ της Αντβέρπ και του Παναθηναϊκού, αλλά δεν ξέρω τι συνέβη στη διάρκειά της. Ο Λαμκέλ Ζε έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, όμως, τώρα που έφυγε ο Λέκο από την Αντβέρπ, δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη να θελήσει να τον κρατήσει λίγο ακόμα».

Την ίδια ώρα, ο νέος προπονητής της Αντβέρπ, Φρανκ Βερκότερεν, που αντικατέστησε τον Ιβάν Λέκο (ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα), στην πρώτη (διαδικτυακή) συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε κατά την επίσημη παρουσίασή του, άφησε ανοικτό παράθυρο παραμονής του Ζε, στο κλαμπ της Αμβέρσας. «Θα δούμε τι θα γίνει. Εξακολουθούμε να εξετάζουμε ορισμένα πράγματα, στο ρόστερ και το προσωπικό. Αλλά για μένα εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο με την Αντβέρπ. Δεν αποκλείω τίποτα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης