Συνάντηση με τον Νίκο Χριστογεώργο είχε το απόγευμα της Δευτέρας (29/03) ο Γιάννης Αλαφούζος, προσκαλώντας τον στο γραφείο του μαζί με τους εκπροσώπους του, για να συζητήσουν το θέμα του συμβολαίου του που ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού εξέφρασε προς τον 20χρονο γκολκίπερ την έντονη επιθυμία του κλαμπ, να ανανεώσουν την κοινή πορεία τους, τονίζοντας πως το κλαμπ θέλει να επενδύσει πάνω του, καθώς θεωρείται απ’ όλους ένα πολύ σημαντικό αγωνιστικό πρότζεκτ για τα επόμενα χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απ’ την πλευρά του ο Χριστογεώργος ήταν πολύ ευχαριστημένος απ’ την απευθείας επαφή με τον Αλαφούζο, τονίζοντας πως και ο ίδιος θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, χωρίς να τίθεται θέμα οικονομικού, παρά μόνο αγωνιστικής “παρουσίας” του στην ομάδα.

Έγινε μία συνολική κουβέντα για το πλάνο αξιοποίησής του τα επόμενα χρόνια, δίχως να μπαίνουν συγκεκριμένες εγγυήσεις, όμως είναι ξεκάθαρο πλέον πως οι δύο πλευρές οδεύουν προς συμφωνία και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να επισφραγιστεί όλο αυτό και με υπογραφές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης