Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις το απόγευμα της Πέμπτης (07/10) μετά το διήμερο ρεπό και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε προς μεγάλη του ικανοποίηση τον Μπαρτ Σένκεφελντ να συμμετέχει σε φουλ ένταση και σ’ όλο το πρόγραμμα της ομάδας, για πρώτη φορά μετά την επέμβαση που έκανε στον αστράγαλο τον περασμένο Μάιο.

Ο Ολλανδός στόπερ είχε πολύ μεγάλη διάθεση, έδειξε να «πατάει» καλά, ωστόσο, σίγουρα θα χρειαστεί τον χρόνο του και η ενσωμάτωσή του θα είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή γίνεται, καθώς προέρχεται από πολύμηνη απουσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Φραν Βέλεθ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ανεβάζοντας στροφές, μετά το τράβηγμα στον δικέφαλο που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες δέκα ημέρες, ενώ αντίθετα ο Φεντερίκο Μακέντα έκανε θεραπεία λόγω κάκωσης στο αριστερό χέρι.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Σιδεράς, ενώ απόντες ήταν οι διεθνείς Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και Αχιλλέας Πούγγουρας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, κατοχή μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης