Παναθηναϊκός: Σε καλό δρόμο η ανανέωση του Μπεργκ

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014, 06:38
Παναθηναϊκός: Σε καλό δρόμο η ανανέωση του Μπεργκ
Προτεραιότητα αποτελεί η ανανέωση του συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ για το νέο τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Λεωνίδα Βόκολο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal News», ο Βόκολος έκανε το τελευταίο διήμερο τις πρώτες αναγνωριστικές επαφές με τους εκπροσώπους του Σκανδιναβού επιθετικού, βάζοντας τα θεμέλια για την τελική συνάντηση.

Επιθυμία των «πρασίνων» είναι να «δέσουν» τον 28χρονο επιθετικό μέχρι το 2018 και αφού η πρώτη επαφή έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, σίγουρα βρίσκονται σε καλό δρόμο για να τα καταφέρουν. Άλλωστε, η προσφορά είναι από μόνη της ελκυστική, αφού το «τριφύλλι» δίνει στον Μπεργκ αύξηση απολαβών κατά 30%. Βεβαίως μένουν και κάποιες λεπτομέρειες που είναι ακόμη υπό συζήτηση, όπως το ποσοστό μεταπώλησης, που κρατάει η πλευρά του παίκτη και ο Παναθηναϊκός θέλει να το μειώσει από το 10%, αλλά και κάποια μπόνους συμμετοχών.

Οι εκπρόσωποι του Σουηδού θα έρθουν στην Ελλάδα το Σάββατο (22/11) και όπως όλα δείχνουν, τη Δευτέρα κιόλας θα καθίσουν στο τραπέζι με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014, 06:38