Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες επαφές ανάμεσα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και στον εκπρόσωπο του Δημήτρη Κολοβέτσιου, με σκοπό την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του έμπειρου κεντρικού αμυντικού.

Ο Έλληνας αμυντικός είναι ο πρώτος παίκτης στη λίστα του Νίκου Νταμπίζα, μεταξύ αυτών που η διοίκηση επιθυμεί την παραμονή τους στην ομάδα, ενώ το «πράσινο φως» για να υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση έχει δώσει και ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Γιώργος Δώνης.
Ο τελευταίος έχει αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια για τον επαγγελματισμό και την προσφορά του ποδοσφαιριστή και, πλέον, όλα έχουν πάρει το δρόμο τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει ήδη πραγματοποιήσει τις πρώτες του επαφές με τον εκπρόσωπο του Κολοβέτσιου και από τα όσα έχουν διαρρεύσει υπάρχει κοινή διάθεση και από τις δύο πλευρές για την συνέχιση της συνεργασίας τους.
Προς το παρόν δεν έχει κατατεθεί συγκεκριμένη οικονπμική πρόταση στον παίκτη, κάτι που θα γίνει στο αμέσως προσεχές διάστημα με στόχο να επέλθει συμφωνία πριν τη λήξη της περιόδου.

Εκτός από τον Κολοβέτσιο ο Νίκος Νταμπίζας θα συναντηθεί τις επόμενες ημέρες και με τον εκπρόσωπο του Ουσμάν Κουλιμπαλί, για τον οποίο επίσης υπάρχει θετική εισήγηση από τον Γιώργο Δώνη και ο στόχος είναι να επεκτείνει και ο Αφρικανός αμυντικός το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης