Παναθηναϊκός: «Στηρίζουμε τον Δώνη, να λύνονται εσωτερικά οι διαφορές»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020, 18:19
Παναθηναϊκός: «Στηρίζουμε τον Δώνη, να λύνονται εσωτερικά οι διαφορές»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο 24ωρο με τον Γιώργο Δώνη, σε μία προσπάθεια να ρίξει τους τόνους, στη διένεξη που ξέσπασε με τον Έλληνα προπονητή, μετά τις χθεσινές δηλώσεις του τελευταίου.

Οι «πράσινοι» επισημαίνουν ότι σέβονται και στηρίζουν τον προπονητή της ομάδας, εκφράζοντας πάντως και μία έμμεση δυσαρέσκεια, για το γεγονός ότι ο έμπειρος τεχνικός επέλεξε να δημοσιοποιήσει τις διαφορές του με τη διοίκηση του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη ο τεχνικός του «τριφυλλιού» μιλώντας στην κάμερα της NOVA έκανε λόγο για πρόβλημα επικοινωνίας και στρατηγικής με τη διοίκηση της ομάδας, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «δεν είμαι εδώ για να ακολουθήσω τις επιλογές και τις ιδέες άλλων».

Μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα στoν σύλλογο.

H σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει αποδείξει εμπράκτως ότι στηρίζει και σέβεται τη θέση του προπονητή της ομάδας, ως εκ τούτου και τον σημερινό προπονητή της, Γιώργο Δώνη, τον οποίο εμπιστεύτηκε το καλοκαίρι του 2018 και έκτοτε τον στηρίζει, ακόμα και όταν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης.

Σχετικά με το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, αυτός γίνονταν και γίνεται από τον τεχνικό διευθυντή, πάντα σε συνεννόηση με τον προπονητή. Τέλος οι όποιες διαφορές πρέπει να επιλύονται εσωτερικά με συζήτηση και όχι με δημόσιες τοποθετήσεις».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020, 18:31