Αν και στην προπόνηση της Τετάρτης (03/06) υπήρξε διαφωνία ανάμεσα στους παίκτες του Παναθηναϊκού επί της αντιπρότασης που έφερε στο… τραπέζι ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Κουρμπέλης για μείωση 20% στη δόση Μαΐου (η διοίκηση είχε προτείνει 40%, για τα συμβόλαια άνω των 60.000 ευρώ), μία ημέρα αργότερα υπήρξε αλλαγή δεδομένων…

Ο «κάπτεν» του «τριφυλλιού» επανέφερε το ζήτημα στα αποδυτήρια, εξηγώντας πως όλες οι ομάδες έχουν κάνει μειώσεις προκειμένου να «απορροφήσουν» τις οικονομικές «ζημιές» τους από την πανδημία του κορωνοϊού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ούτως ή άλλως το συγκεκριμένο ποσοστό, αφορά μόλις το 5% των ετήσιων αποδοχών των παικτών. Μετά τη νέα συζήτηση που έγινε, όλοι οι ποδοσφαιριστές έδωσαν αυτή τη φορά το «πράσινο φως» και πλέον η συγκεκριμένη πρόταση θα μεταφερθεί προς τους διοικούντες. Το αν θα γίνει τελικά αποδεκτή, θα φανεί μετά την επικοινωνία που θα έχουν οι άνθρωποι της διοίκησης με τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Στο μεταξύ, τις τελευταίες ημέρες προτάθηκε κι εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό, ο 32χρονος μέσος της Λας Πάλμας, Χάβι Καστεγιάνο. Ο αρχηγός της ισπανικής ομάδας αναμένεται να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι, έπειτα από 9 σεζόν στη Λας Πάλμας, όπου κατέγραψε 226 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης