Στο περιθώριο της πρωινής προπόνησης (24/02) του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης», ο Τσάβι Ρόκα είχε μια πολύ «λεπτή» κουβέντα με τον Γιώργο Δώνη, προκειμένου να εξομαλυνθεί για τα καλά η εσωτερική «κρίση», που δημιουργήθηκε μετά τις δηλώσεις του 50χρονου τεχνικού την περασμένη Παρασκευή (21/02).

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής απουσίαζε στο εξωτερικό την περασμένη εβδομάδα και ενημερώθηκε από… μακριά για όσα είχε πει ο Δώνης. Με την επιστροφή του στην Αθήνα το Σάββατο (22/02) η ομάδα απουσίαζε στην Τρίπολη για τον αγώνα με τον Αστέρα, ενώ την Κυριακή (23/02) είχε ρεπό και ο Ρόκα προτίμησε να τα πει μια και καλή σήμερα με τον προπονητή του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 46χρονος τεχνικός διευθυντής θέλει να πέσουν οι… τόνοι ανάμεσα στις δύο πλευρές και από την πρώτη στιγμή ήταν υπέρ της «πυροσβεστικής» λύσης, προκειμένου να προχωρήσει η ομάδα με ηρεμία στο υπόλοιπο της σεζόν.

Ο ίδιος άλλωστε, από την πρώτη στιγμή είχε ξεκαθαρίσει πως θα επιχειρήσει να (ξανα)φέρει στο ίδιο τραπέζι συζήτησης τον Δώνη με τον Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να γίνει μία συνολική προσπάθεια για να λυθούν οι παρεξηγήσεις και να μην συνεχιστεί αυτό το «βαρύ» κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας.

Οι Ρόκα και Δώνης συζήτησαν αναλυτικά και το θέμα της μεταγραφής του Βέλεθ, για τον οποίο είχε δώσει το πρώτο «ΟΚ» και ο 50χρονος τεχνικός, με τον Καταλανό τεχνικό διευθυντή να ξεκαθαρίζει πως έπρεπε να κλείσουν άμεσα οι «πράσινοι» τον Ισπανό στόπερ, διότι υπήρχε και το σοβαρό ενδιαφέρον από την πλευρά του Ολυμπιακού κι έπρεπε να προλάβουν τις… εξελίξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμφότεροι συμφώνησαν πως πρέπει σε τέτοιου είδους λεπτομέρειες να υπάρχει η καλύτερη δυνατή συνεννόηση, ενώ ξεκαθάρισαν τις σχέσεις τους και την κοινή προσπάθεια όλων για να επιστρέψει η ηρεμία και ο σωστός προσανατολισμός στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης