Στο διήμερο αμέσως μετά το σαββατιάτικο (11/12) παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Λεωφόρου -όπου θα σημάνει την ολοκλήρωση του α’ γύρου της κανονικής περιόδου στη Super League- αναμένεται να πραγματοποιηθεί η εφ’ όλης της ύλης συζήτηση της διοίκησης του Παναθηναϊκού με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αναφορικά με την πορεία και την εικόνα της ομάδας, αλλά και τις κινήσεις του συλλόγου στο μεταγραφικό «παράθυρο» του Ιανουαρίου.

Στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα παρουσία και του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζου, θα γίνει ένας πρώτος απολογισμός για την πορεία του «τριφυλλιού» στο πρώτο μισό της σεζόν. Ο Σέρβος τεχνικός θα αναλύσει όλα τα δεδομένα γύρω απ’ την εικόνα του Παναθηναϊκού, όσα άλλαξαν από το καλοκαίρι κι έπειτα ως προς τον αγωνιστικό προσανατολισμό των «πράσινων», αλλά κι όσα δεν λειτούργησαν καλά στο πρώτο τρίμηνο της σεζόν. Με τον Παναθηναϊκό να πληρώνει κάθε λάθος του και να μην μετουσιώνει βαθμολογικά την συνολικά καλή εικόνα του στην πλειοψηφία των αγώνων του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, θα γίνει και μία πρώτη ανάλυση γύρω απ’ το ρόστερ, τους παίκτες που δεν υπολογίζονται απ’ τον Σέρβο τεχνικό, αλλά και στις κινήσεις ενίσχυσης που θα χρειαστεί να γίνουν τον Ιανουάριο, σε θέσεις που θα υποδείξει ο Γιοβάνοβιτς, με τα δεδομένα να αλλάζουν ανά περιόδους.

Στην παρούσα φάση πάντως, φαίνεται πως έχει «ανέβει» στις προτεραιότητες του Παναθηναϊκού το ζήτημα απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού «πρώτης γραμμής», απ’ τη στιγμή που η ενσωμάτωση του Μπαρτ Σένκεφελντ πήγε ακόμη πιο πίσω, ενώ ο Αχιλλέας Πούγγουρας δεν αναμένεται να επιστρέψει πριν τις αρχές του 2022, μετά το κάταγμα που υπέστη στο μετατάρσιο.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» θα αναζητήσουν στην αγορά κι έναν αριστερό μπακ, προκειμένου να υπάρχει «κάλυψη» πίσω απ’ τον Χουάνκαρ, δεδομένου ότι ο Χατζηθεοδωρίδης δεν υπολογίζεται ως «βασική» επιλογή, ενώ είναι όλα ανοικτά γύρω απ’ το θέμα της απόκτησης κι ενός κεντρικού/αμυντικού μέσου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης