Νέο κύκλων επισκέψεων σε ειδικό γιατρό θα ξεκινήσει ο Ράσμους Τελάντερ για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πέλμα του.

Ο Δανός κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, που στις αρχές του καλοκαιριού μπήκε στο χειρουργείο κι από τότε δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει ακόμη στην ενεργό δράση, έλαβε άδεια από τη διοίκηση για να μεταβεί στην πατρίδα του με σκοπό να συναντηθεί με γιατρό που ειδικεύεται σε παθήσεις του πέλματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μέλλον του παίκτη στο «τριφύλλι» είναι εξαιρετικά αβέβαιο, ωστόσο, ο ίδιος είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια που υπάρχουν προκειμένου να επιστρέψει «σιδερένιος» στις προπονήσεις. Μπορεί αυτές οι περιπτώσεις να μην είναι καθόλου μα καθόλου εύκολες για να αντιμετωπιστούν μακροχρόνια και 100% ιάσιμες, παρ΄ όλα αυτά ο Τελάντερ δεν το βάζει κάτω και θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να μην αποχωρήσει πρόωρα από την ενεργό δράση. Η επιστροφή του στην Ελλάδα αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Με μία απλή σύσπαση στη γάμπα τη… γλίτωσε ο Βίκτορ Ιμπάρμπο, ο οποίος είχε αποχωρήσει από το χθεσινό πρόγραμμα με ενοχλήσεις στο συγκεκριμένο σημείο του ποδιού του. Ο Κολομβιανός επιθετικός θα μείνει για μερικές ημέρες εκτός προπονήσεων και θα ακολουθήσει θεραπευτικό πρόγραμμα, με την προοπτική να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς από την ερχόμενη Δευτέρα. Εξυπακούεται ότι δεν θα συμμετάσχει στο φιλικό της Κυριακής με τον Πανελευσινιακό.

Με άδεια, εκτός του Τελάντερ, απουσίασε και ο Ζέκα, ενώ οι Μέστο, Λέτο και Μπουμάλ ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης