Xωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, με την οποία το «τριφύλλι» θα ολοκληρώσει τις υποχρεωσεις του στο φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαιρου.

Για την αναμέτρηση με τους Αγρινιώτες στο ΟΑΚΑ ο Ουσμάν Κουλιμπαλί τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Δώνη, ωστόσο, οι απουσίες που υπάρχουν είναι πάρα πολλές κι έτσι αναμένεται ο 50χρονος τεχνικός των «πρασίνων» θα αναγκαστεί να προβεί σε αρκετές αλλαγές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λόγω καρτών δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Εμάνουελ Ινσούα, Χρήστος Δώνης και Βαγγέλης Οικονόμου, ενώ ο νεαρός, Ανδρέας Αθανασακόπουλος, ο οποίος ήταν βασικός την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Ατρόμητο, συμπεριλήφθηκε και πάλι στην αποστολή.

Αναλυτικά η 18άδα των «πρασίνων» για το ματς με τον Παναιτωλικό: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Πούγγουρας, Κουλιμπαλί, Στάικος, Χατζηγιοβάνης, Τζανδάρης, Κάτσε, Αρμενάκας, Αθανασακόπουλος, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης