Μόλις 110 ημέρες κράτησε η συνεργασία του Αντονίτο Ρεγάλ με τον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός δεξιός μπακ, ο οποίος αποκτήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με τους «πράσινους», ήρθε σε συμφωνία την Πέμπτη (14/1) με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

Ο 32χρονος μπακ θα λάβει μία μικρή αποζημίωση για το υπόλοιπο της εφετινής σεζόν και θα επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Καρταχένα (19η στη Segunda Division). Η ισπανική ομάδα, μάλιστα, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (14/1) τη συμφωνία της με τον Αντονίτο για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022, με τον Ισπανό αμυντικό να ταξιδεύει για την πατρίδα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αντονίτο, ο οποίος θα ξαναφορέσει τη φανέλα της Καρταχένα μετά από 7 χρόνια (είχε παίξει τη σεζόν 2013/14, καταγράφοντας 35 συμμετοχές και 3 γκολ), φεύγει από τον Παναθηναϊκό, χωρίς να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι του «τριφυλλιού».

Στις αρχές Οκτωβρίου προσβλήθηκε από έναν σπάνιο ιό, ο οποίος του προξένησε βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού, με αποτέλεσμα να μείνει για δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο και συνολικά δύο μήνες εκτός προπονήσεων.

Όταν επέστρεψε στο αγωνιστικό πρόγραμμα και «μπήκε» σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, δεν κατάφερε να «κερδίσει» τον Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος έδειξε ότι δεν τον υπολόγιζε στα πλάνα του, με αποτέλεσμα να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για το «διαζύγιο» των δύο πλευρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης