Ο 28χρονος Πορτογάλος Αντόνιο Ξαβιέ, που μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα από την Τοντέλα είναι ο παίκτης που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της λίστας του Τσάβι Ρόκα με τους υποψήφιους εξτρέμ, για τον δεύτερο παίκτη (μετά τον Αϊτόρ) που θα κινηθεί να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός στα «φτερά» της επίθεσής του.

Ο Πορτογάλος winger έχει μπει στο μικροσκόπιο του Καταλανού τεχνικού διευθυντή του «τριφυλλιού» εδώ και καιρό, ως μία επιλογή που μπορεί να δώσει λύσεις και στη δημιουργία και στο σκοράρισμα, αφού οι αριθμοί του τα προηγούμενα χρόνια ήταν εξαιρετικοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέτος, με την Τοντέλα, που δίνει τη μάχη για την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας, έχει καταγράψει 1 γκολ και 2 ασίστ σε 26 επίσημους αγώνες, όμως πέρυσι μέτρησε 7 γκολ και 10 ασίστ σε 38 επίσημους αγώνες, με την πορτογαλική ομάδα. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Γκιμαράες, ενώ έχει περάσει ακόμα από τη Β’ ομάδα της Μπράγκα, τη Λεϊσόες, τη Μαρίτιμο και την Πάσος Φερέιρα.

Ο Ρόκα φέρεται να έχει κάνει ήδη τον πρώτο κύκλο συζητήσεων με τον Ξαβιέ και τον ατζέντη του, ωστόσο θα χρειαστεί να περιμένει για λίγες ημέρες ακόμη, καθώς ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει επικεντρωθεί επί του παρόντος στη μάχη που δίνει με την Τοντέλα για να μην υποβιβαστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης