Mία ημέρα μετά τον αποκλεισμό-σοκ του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο Ελλάδας από τον ΠΑΣ Γιάννινα οργανωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού» βρέθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία της Θύρας 13 έδωσε το «παρών» το μεσημέρι της Πέμπτης στο Κορωπί και, αφού διέκοψε την προπόνηση της ομάδας, τα… έψαλε στους παίκτες και στο προπονητικό επιτελείο του συλλόγου, με αφορμή τις κακές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος, με αποκορύφωμα φυσικά το χθεσινό κάζο από τον «Άγιαξ» της Ηπείρου στη Λεωφόρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι λεκτικές επιθέσεις ήταν σε πολύ υψηλούς τόνους και αφορούσαν κατά κύριο λόγο στους ποδοσφαιριστές αλλά και στον Μπόλονι.

«Δεν ντρέπεστε καθόλου; Έχετε καταλάβει ποια φανέλα φοράτε; Θα έρθουμε στα σπίτια σας και θα φάτε κλωτσιές, μπαστ…! Κάνετε σαν κοριτσάκια στα αποδυτήρια! 

Όλο δηλώσεις είστε, να πουλάτε μούρη στα σόσιαλ και να σκέφτεστε μόνο τα λεφτά και τα μπόνους. Τελείωσε η ανοχή μας. Εδώ είναι Παναθηναϊκός, δεν είναι μπουρδ@λο. Όποιος δεν μπορεί τον π@@@@…» ανέφερε μεταξύ άλλων στους παίκτες η αντιπροσωπεία της Θύρας 13.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απευθυνόμενοι δε στον Μπόλονι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού του είπαν: «Αποφάσισε επιτέλους μια ενδεκάδα, βρες ποιοι πρέπει να παίζουν και ποιοι όχι και τελείωνε!»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης