Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, μετά την επιστροφή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς απ’ την Κύπρο και την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, θα αρχίσουν να γίνονται πολύ πιο συγκεκριμένες συζητήσεις εντός του «τριφυλλιού», όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας στο καλοκαιρινό, μεταγραφικό «παράθυρο».

Μέχρι στιγμής άλλωστε, προέχουν η οργάνωση της προετοιμασίας και το πώς θα διαμορφωθεί το «πράσινο» ρόστερ μετά τα «κοψίματα» που θα γίνουν στις πρώτες ημέρες 20 των προπονήσεων στο «Γ. Καλαφάτης», μέχρι δηλαδή την ημέρα αναχώρησης της ομάδας για την Ολλανδία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σέρβος τεχνικός και οι «πράσινοι» έχουν πάντως μία πρώτη εικόνα, για το που θα χρειαστεί ενίσχυση το «τριφύλλι», καθώς θα γίνουν κινήσεις για βασικό στόπερ, δεξιό μπακ, κεντρικό μέσο, εξτρέμ και επιθετικό κορυφής.

Ειδικά στη θέση του εξτρέμ, ο Γιοβάνοβιτς θέλει παίκτες που να ανεβάζουν όλη την επιθετική γραμμή σε δημιουργία και εκτέλεση κι ένα απ’ τα ονόματα που έχουν προταθεί στους «πράσινους» -σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ- είναι αυτό του Πολ-Ζοσέ Εμποκού.

Ο 29χρονος διεθνής Κονγκολέζος εξτρέμ, που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2016/17 ως δανεικός απ’ την Κιέβο Βερόνα (4 γκολ, 4 ασίστ σε 36 ματς), μένει ελεύθερος το καλοκαίρι απ’ την Αλ Ουάχντα και η περίπτωσή του είναι σ’ αυτές που εξετάζονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Εμποκού έχει καλή εικόνα κι ο Γιοβάνοβιτς, καθώς τον γνωρίζει απ’ την παρουσία του στα γήπεδα των Η.Α.Ε. Φέτος μέτρησε 5 γκολ και 3 ασίστ σε 20 αγώνες στο πρωτάθλημα των Εμιράτων, ενώ τη σεζόν 2019/20 είχε 6 γκολ και 5 γκολ σε 36 ματς τόσο με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης, όσο και με αυτή της Αλ Ουάχντα (πήρε μεταγραφή τον Ιανουάριο του 2020).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης