Η επιστροφή του Λούκας Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό είναι στον «αέρα». Το βράδυ της Τετάρτης (01/07), ο δικηγόρος του «Βίγια» κατάφερε να συμφωνήσει προφορικά με τη Μονάρκας, στην οποία ανήκει ο 29χρονος μεσοεπιθετικός για να προχωρήσει το θέμα του μονοετούς δανεισμούς του στον Παναθηναϊκό και μάλιστα, βρέθηκε και η φόρμουλα για το οικονομικό σκέλος, όσον αφορά τα οφειλόμενα προς το πρόσωπό του.

Όταν, ωστόσο, η πλευρά του Βιγιαφάνιες ενημέρωσε σχετικά τον Παναθηναϊκό για τη θετική εξέλιξη στη διαπραγμάτευση με τους Μεξικανούς για τον δανεισμό του, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» μετέφεραν προς τον ατζέντη και το δικηγόρο του Αργεντινού, πως δεν επιθυμούν πλέον τον δανεισμό του, αλλά την απόκτησή του με ελεύθερη μεταγραφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, τόνισαν πως μόνο με αυτό τον τρόπο μπορεί να προχωρήσει το deal, προκειμένου να αποκτηθεί με τριετές συμβόλαιο που θα διασφαλίσει τους «πράσινους».

Οι λόγοι που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στη συγκεκριμένη αλλαγή πλεύσης ως προς τον τρόπο της μεταγραφής του Βιγιαφάνιες, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ήταν δύο. Πρώτον δεν θέλουν να αποκτήσουν τον Αργεντινό με έναν δανεισμό που θα έχει… ημερομηνία λήξης και με κίνδυνο να «χάσουν» τον παίκτη το επόμενο καλοκαίρι (2021), ενώ θα έχει εξελιχθεί σε «κλειδί» της νέας ομάδας που «χτίζεται».

Δεύτερον, διότι έπειτα από έλεγχο που έκαναν το τελευταίο διάστημα, έχουν διαπιστώσει πως όλο το ζήτημα γύρω από το συμβόλαιο του «Βίγια» με τη Μονάρκας είναι εξαιρετικά πολύπλοκο κι αφήνει πολλά ερωτηματικά, τα οποία θα πρέπει να «απαντηθούν» απ’ τις άλλες δύο πλευρές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ατζέντης του Βιγιαφάνιες μετέφερε το αίτημα του Παναθηναϊκού, όμως οι Μεξικανοί ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να τον αφήσουν ελεύθερο και πλέον το θέμα έχει «κολλήσει» για τα καλά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης