Την επιθυμία να «δέσει» δύο από τα βασικά «γρανάζια» της φετινής σεζόν, τους Ισπανούς Φραν Βέλεθ και Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, θα επιχειρήσει ο Παναθηναϊκός.

Το «τριφύλλι» κατάφερε να δημιουργήσει έναν πολύ ισχυρό αγωνιστικό «κορμό» με την άφιξη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με ηγέτες τους παίκτες που βγήκαν μπροστά και στήριξαν την ομάδα στην πορεία της προς την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και την επιστροφή της στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, η «πράσινη» ΠΑΕ θα επιδιώξει άμεσα να προχωρήσει στην επέκταση συμβολαίων του αρχηγού Βέλεθ και του «πολυεργαλείου» Αϊτόρ, οι οποίοι δεσμεύονται έως τον Ιούνιο του 2023.

Με αφορμή την παρουσία των εκπροσώπων των δύο παικτών στην Ελλάδα για τον τελικό του Κυπέλλου, τα στελέχη του Παναθηναϊκού είχαν ήδη μια πρώτη συζήτηση μαζί τους, όπου τους ενημέρωσαν για την πρόθεσή τους να επεκτείνουν τα συμβόλαια των παικτών τους έως το 2025.

Οι επαφές για τα νέα συμβόλαια θα ενταθούν μέσα στο επόμενο διάστημα προκειμένου και οι δύο υποθέσεις να «κλείσουν» θετικά για το «τριφύλλι» ως το ξεκίνημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας, δηλαδή έως τις 20 Ιουνίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης