Η είδηση της αναγκαστικής επέμβασης που θα πρέπει να κάνει ο Δημήτρης Κουρμπέλης στον ορθό κοιλιακό το πρωί της Τετάρτης (20/1) στο «Υγεία», για να ξεπεράσει μια και καλή τις ενοχλήσεις στο σημείο των κοιλιακών και των προσαγωγών, ήταν ένα μεγάλο «σοκ» για όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού, που θα υποχρεωθεί να συνεχίσει για τουλάχιστον 4 εβδομάδες χωρίς τον αρχηγό του.

Ο διεθνής μεσοαμυντικός έχει ήδη χάσει πέντε αγώνες της Super League, λόγω των ενοχλήσεων στον κοιλιακό, αλλά και λόγω του κορονοϊού, από τον οποίο προσβλήθηκε τις πρώτες μέρες του 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα έχει μείνει εκτός από τα ματς με τον ΠΑΟΚ (20/12), με τον Αστέρα (3/1), τον Απόλλωνα Σμύρνης (7/1), την ΑΕΛ (10/1) και τον Άρη (17/1). Και θα χάσει τουλάχιστον επτά αγώνες ακόμη, μεταξύ των οποίων και το μεγάλο ντέρμπι του β’ γύρου με τον Ολυμπιακό (22η αγωνιστική), που θα πραγματοποιηθεί -εκτός απροόπτου- στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Συγκεκριμένα, με δεδομένο ότι η ιατρική ομάδα του Παναθηναϊκού, δίνει ως χρονικό ορίζοντα της πλήρους ενσωμάτωσής του στις προπονήσεις τις 4 εβδομάδες, ο Κουρμπέλης θα απουσιάσει από:

-Το ματς του Σαββάτου (23/1) με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο για τη 18η αγωνιστική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Τον αγώνα της εμβόλιμης αγωνιστικής με το Βόλο στο Πανθεσσαλικό (27/1, 19η)

-Το εντός έδρας ματς με τη Λαμία (30/1, 20ή αγωνιστική).

-Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (6/2, 21η αγωνιστική).

-Τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που θα οριστεί στις 9 10 ή 11 Φεβρουαρίου.

-Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο (14/2, 22η αγωνιστική).

-Τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (22/2, 23η αγωνιστική).

Κι αν όλα εξελιχθούν ομαλά και βάσει πλάνου στην αποθεραπεία του, ως «ματς» επιστροφής του στη δράση, υπολογίζεται -οριακά- το ντέρμπι της 28ης Φεβρουαρίου με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου για την 24η αγωνιστική της Super League.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης