Πλησιάζοντας στην επίσημη «πρώτη» της ομάδας την προσεχή Δευτέρα (20/6) οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού επιχειρούν -παράλληλα με τις μεταγραφικές κινήσεις- να κλείσουν τα ανοικτά «μέτωπα» και στο περσινό ρόστερ, με πρώτο αυτό του Φακούντο Σάντσες.

Στο «τριφύλλι» έχουν αποφασίσει να διατηρήσουν στο δυναμικό της ομάδας τον Αργεντινό αμυντικό ως μία έξτρα επιλογή στο ροτέισον κι έναν παίκτη, ο οποίος αφενός είναι πολύ θετικό στοιχείο μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας κι αφετέρου μπορεί να αποτελέσει τον «μπαλαντέρ» στα μετόπισθεν, όχι μόνο στη δεξιά πτέρυγα (όπου θα έχουν τον πρώτο λόγο οι Κώτσιρας-Βαγιαννίδης), αλλά και στ’ αριστερά ή στο κέντρο της άμυνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει να «τελειώσει» μέσα στις επόμενες μέρες το θέμα της ανανέωσης του Σάντσες για άλλον ένα χρόνο, προκειμένου να δώσει κανονικά το «παρών» στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς στο Κορωπί τη Δευτέρα (20/6).

Από εκεί και πέρα, ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες για να παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας ο Λούκας Βιγιαφάνιες, καθώς δύσκολα θα βρεθεί «κοινή γραμμή» για το ύψος του νέου συμβολαίου του και γι’ αυτό τις τελευταίες μέρες έχει ενταθεί ο «έλεγχος» της αγοράς για κεντρικούς/δημιουργικούς χαφ, ανεξαρτήτως της κατάληξης στην υπόθεση του Ντομίνγκο Μπλάνκο.

Για τον τελευταίο ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να πιέζει… ασφυκτικά την πλευρά των εκπροσώπων του προκειμένου να «ρίξουν» τις αξιώσεις τους για το «πριμ υπογραφής» που ζητούν για να συνεχίσει ο πελάτης τους την καριέρα του στο «τριφύλλι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα χρειαστεί αρκετός χρόνος ακόμα, μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά η περίπτωση του Μπλάνκο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης