Τέσσερα ράμματα στο δεξί ζυγωματικό χρειάστηκε να κάνει ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μετά την αγκωνιά που δέχθηκε στο πρόσωπο από τον Μπεντινέλι στο 54ο λεπτό του εξ αναβολής αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης και δεν τιμωρήθηκε με κάρτα από τον διαιτητή Κουμπαράκη.

Ο 19χρονος μέσος των «πράσινων» πάντως γλίτωσε το κάταγμα, αλλά έφυγε από το ΟΑΚΑ με… σουβενίρ ένα «μπανταρισμένο» κεφάλι κι ένα μεγάλο πρήξιμο στο ζυγωματικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας που αποχώρησε στο 77ο λεπτό με πολύ έντονες ενοχλήσεις στη μέση δίνοντας τη θέση του στον 19χρονου, πρωτοεμφανιζόμενο στη Super League, Δημήτρη Καραγιάννη, έχει μυϊκό σπασμό, που προκλήθηκε από μία κλωτσιά που δέχθηκε στο συγκεκριμένο σημείο.

Είναι δεδομένο ότι δεν θα προπονηθεί την Τετάρτη (4/11) και πιθανότατα θα κάνει και νέο κύκλο εξετάσεων, για να φανεί σε απόλυτο βαθμό το πρόβλημα. Με τον Λάζλο Μπόλονι να κάθεται ήδη πάνω σε… αναμμένα κάρβουνα εν όψει του σαββατιάτικου (7/11) αγώνα με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, καθώς εδώ και μέρες δεν έχει στη διάθεσή του τους Βέλεθ, Μαυρομμάτη και «ξεμένει» από στόπερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης