Άλλη μία απουσία θα μετρήσει ο Παναθηναϊκός στο αυριανό (1/12, 12:00), πρώτο φιλικό του επί κυπριακού εδάφους με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, καθώς, εκτός απ’ τον τραυματία Φώτη Ιωαννίδη (διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου, 15 μέρες εκτός), θα λείψει κι ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο διεθνής μέσος των «πράσινων» ένιωσε μία ενόχληση στον έσω πλάγιο του δεξιού γονάτου στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (29/11), σ’ ένα σημείο που είχε τραυματιστεί και πριν από λίγους μήνες, και γι’ αυτό προτιμήθηκε να προφυλαχθεί τόσο στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (30/11), όσο και στο αυριανό ματς με την ισραηλινή ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κατάστασή του, πάντως, δεν εμπνέει ανησυχίες και η απουσία του απ’ το πρόγραμμα για 1-2 ημέρες αποφασίστηκε από το ιατρικό τιμ σε συνεργασία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για προληπτικούς λόγους.

Πάντως, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν άφησε χωρίς… δουλειά τους Κουρμπέλη και Ιωαννίδη στην προπόνηση της Τετάρτης (30/11), καθώς τους πήρε μαζί του, κάθισαν στο πάνω μέρος της εξέδρας του γηπέδου της Πέγειας, προκειμένου να δουν από ψηλά την άσκηση της τακτικής και να αναλύσει από κοντά και προς τους ίδιους τα έξτρα στοιχεία που ήθελε να βάλει στο τακτικό κομμάτι της ομάδας.

Αυτό έγινε για να έχουν και οι δυο τραυματίες μία πολύ ξεκάθαρη εικόνα για το αγωνιστικό πλάνο του «τριφυλλιού», παρότι δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης