Νοκ άουτ τέθηκε ο Μλάντεν Πέτριτς από την αποστολή που επέλεξε ο Αντρέα Στραματσόνι για το αυριανό εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Κροάτης ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι στα μέσα της εβδομάδας και προς στιγμή φάνηκε ότι η κατάστασή του δεν ήταν ανησυχητική, ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, δεν του επέτρεψε να ακολουθήσει την αποστολή στην Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός του Κροάτη επιθετικού, στην Αθήνα έμειναν και οι ανέτοιμοι Βέμερ, Τελάντερ. Ο τελευταίος, πάντως, επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και λογικά θα είναι έτοιμος για το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς που ακολουθεί με τη Βέροια (6/12).

Ο Στραματσόνι πήρε στην 20μελή αποστολή τους Πράνιτς, Καλτσά και Κλωναρίδη, οι οποίοι δεν είχαν επιλεγεί για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Οι «εκλεκτοί» του Ιταλού προπονητή για τον αγώνα με το «Γηραιό» είναι οι ακόλουθοι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Νίνης, Πράνιτς, Εσιέν, Ατζαγκούν, Καρέλης, Κλωναρίδης, Μπεργκ και Καλτσάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης