O Mάρκους Μπεργκ «αναγεννήθηκε» αγωνιστικά την περασμένη σεζόν στον Παναθηναϊκό και με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του βοήθησε το «τριφύλλι» να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας και να κατακτήσει παράλληλα την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Τόσο ο Σουηδός στράικερ όσο και οι «πράσινοι» έχουν διαμηνύσει ότι θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και τη νέα σεζόν, ωστόσο κάθε τόσο στα δημοσιεύματα του εξωτερικού αναφέρεται πως αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον… γκολεαδόρ του «τριφυλλιού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στους υποψηφιους «μνηστήρες» του Μπεργκ φέρεται να προστέθηκε η Γουέστ Μπρομ, η οποία σύμφωνα με την βρετανική «Daily Mirror» εξετάζει την περίπτωση του Σουηδού διεθνούς στράικερ.

Πάντως από τον Παναθηναϊκό υπογραμμίζουν σχετικά με το εν λόγω δημοσίευμα, ότι εκτός από τη κοινή επιθυμία που υπάρχει για τη συνέχιση της συνεργασίας τους με τον Μπεργκ, δεν υπάρχει και καμία επίσημη ή ανεπίσημη… ενόχληση από τον σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ για τον παίκτη, θέλοντας έτσι να βάλουν «φρένο» στα όποια σενάρια.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης