Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η αλλαγή σκυτάλης στον σύλλογο.

Σύμφωνα με τον Sport-Fm o Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ ήρθε το μεσημέρι της Τρίτης στην Αθήνα, προκειμένου να τρέξουν οι εξελίξεις ενόψει και της Γενικής Συνέλευσης της Παρασκευής με θέμα την ΑΜΚ 20 εκατ. ευρώ, αλλά και την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας θα συναντηθεί αύριο με τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο νυν μεγαλομέτοχος των «πράσινων» βρίσκεται στο εξωτερικό και μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα την Τετάρτη θα μιλήσει με τον Παϊροζ για όλα τα θέματα, προτού μπούμε για τα καλά στην τελική ευθεία της οριστικής αλλαγής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι απόψε ο Παϊροζ θα δειπνήσει με τους συνεργάτες του. Ήδη, από χθες ο γιος του, Πιτ, μαζί με τον σύμβουλό του πατέρα του, Τζακ Σρίσουμριντ, μίλησαν με ανθρώπους της ΠΑΕ για όλα τα ζητήματα, αλλά και με τον Νίκο Νταμπίζα για τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας.

Απομένει το αυριανό καθοριστικό ραντεβού που σας αναφέραμε παραπάνω και φυσικά η Γ.Σ. της Παρασκευής, προκειμένου να μπουν τα χρήματα στα ταμεία της ομάδας και ο Παϊροζ να γίνει οριστικά το νέο αφεντικό του «τριφυλλιού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης