ΠΑΟ: Το Σάββατο το ραντεβού των Αλαφούζου-Πιεμπονγκσάντ

ΠΑΟ: Το Σάββατο το ραντεβού των Αλαφούζου-Πιεμπονγκσάντ
Tο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί το νέο ραντεβού μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του Πάιρο Πιεμπονγκσάντ, συνάντηση στην οποία θα συζητηθούν η πορεία του οικονομικού ελέγχου που γίνεται στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η πρόοδος των διαδικασιών για την αλλαγή σελίδας στο «τριφύλλι».

Το ευχάριστο για τους «πράσινους» είναι ότι ο οικονομικός έλεγχος, ο οποίος συνεχίζεται κανονικά, δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής κάτι αποτρεπτικό σε σχέση με τα όσα περίμενε ο κ. Πιεμπονγκσάντ και έτσι η υπόθεση προχωράει και υπάρχει αισιοδοξία από όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτό ότι το deal θα ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Εν τω μεταξύ δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη στο θέμα του προπονητή, ωστόσο αναμένεται να ξεκαθαρίσει αρκετά σύντομα αν τελικά ο Γιώργος Δώνης θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «πράσινων».

Tέλος ο Νίκος Νταμπίζας ενημέρωσε τον Θοδωρή Μίγγο και τον Γιώργο Αγγελόπουλο που είχαν δοθεί δανεικοί ότι θα υπολογίζονται για την πρώτη ομάδα, ενώ επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό ο ταλαντούχος πορτιέρος, Νίκος Χριστογεώργος.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018, 22:04