Ο Χοσέ Περέα, απαντώντας σε ερωτήσεις των followers του σε live που έκανε στο Instagram, χαρακτήρισε σπίτι του τον Παναθηναϊκό, αναφέροντας ότι είναι καλύτερη ομάδα από τους ανταγωνιστές της.

Αναλυτικά όσα ανέφερε o νεαρός στράικερ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός για μένα είναι η καλύτερη ομάδα. Έχω περάσει πολύ όμορφες στιγμές και τον σύλλογο τον έχω στην καρδιά μου. Ο Παναθηναϊκός είναι το πρώτο σπίτι μου».

Για την αγαπημένη του ομάδα στην Πορτογαλία: «Η αγαπημένη μου ομάδα στην Πορτογαλία φυσικά είναι η Πόρτο, όπου εκεί μπορώ να πω ότι είναι το… δεύτερο σπίτι μου».

Για την καραντίνα διαρκείας εξαιτίας του κορωνοϊού: «Εύχομαι όλοι να είναι καλά. Πρέπει μένετε σπίτι και να πλένετε τα χέρια σας συχνά. Είναι πολύ σημαντικό να μείνετε σπίτι σας αυτή τη δύσκολη χρονική στιγμή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το υπόλοιπο της σεζόν: «Πρώτα απ΄όλα εύχομαι να τελειώσει κανονικά η σεζόν. Σε περίπτωση που αποφασιστεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ελπίζω να πάμε καλά και να τελειώσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Εύχομαι σε όλους υγεία και καλό Πάσχα. Να είστε υγιείς και να προσέχετε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης