Μπορεί ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος να τόνισε ότι προτεραιότητα των παικτών του Παναθηναϊκού είναι ο επόμενος αγώνας πρωταθλήματος κόντρα στον Πανθρακικό, ωστόσο ο μπακ του τριφυλλιού παραδέχτηκε ήδη στην άκρη του μυαλού τους υπάρχει α το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα ο άσος των «πράσινων» εξέφρασε την άποψή του ότι η διακοπή του πρωταθλήματος δεν θα επηρεάσει τον ρυθμό που είχε βρει η ομάδα του, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε για τη βοήθεια που παίρνουν από τον κόσμο στα εντός έδρας ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το αν η διακοπή του πρωταθλήματος «φρενάρει» το ρυθμό του Παναθηναϊκού: «Δεν κόβει το ρυθμό μας… Θα συνεχίσουμε το ίδιο. Είχαμε πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ένα καλό σερί και πιστεύω ότι στην Τούμπα αξίζαμε την ισοπαλία. Ακόμα και την νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία, να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι και να έχουμε καλή συνέχεια».

Για το αν είναι πρόβλημα η απουσία των διεθνών από τις προπονήσεις: «Σίγουρα είναι ένα πρόβλημα, αλλά τα παιδιά έχουν παίξει πολλά παιχνίδια μαζί, είμαστε μια δεμένη ομάδα, θα παίξουμε δυνατά και θα πάρουμε το παιχνίδι».

Για την «μεταμόρφωση» του Παναθηναϊκού στα εντός έδρας παιχνίδια:
«Με τη βοήθεια του κόσμου μεταμορφωνόμαστε. Έχουμε περισσότερη δύναμη, πείσμα και θέληση για να κερδίσουμε». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον αγώνα με τον Πανθρακικό: «Έχω δει αρκετά στιγμιότυπα από αγώνες του Πανθρακικού. Έχω παρατηρήσει ότι έχουν ένα πολύ καλό επιθετικό. Πρέπει να τον προσέξουμε, αλλά από εκεί και πέρα, αν είμαστε σε καλή μέρα και δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, τότε δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός το κάτι παραπάνω την φετινή σεζόν: «Είναι πολύ νωρίς για να λέμε κάποια πράγματα. Πρέπει να δουλεύουμε πολύ σκληρά, να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να μην σκεφτόμαστε αν θα μπούμε ή δεν θα μπούμε στα πλέι οφ. Βήμα- βήμα, να κερδίζουμε τα παιχνίδια και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Θέλουμε να είμαστε στην πεντάδα».

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη θέση του: «Θα συνεχίσω να δουλεύω στις προπονήσεις, θα κάνω υπομονή και θα περιμένω την ευκαιρία μου για να παίξω. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο»

Για το αγωνιστικό πρόγραμμα που ακολουθεί:
«Θα δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ήρεμοι και να κερδίζουμε κάθε αγώνα. Δεν υπάρχει άλλη λύση». 

Για το αν έχουν αρχίσει να σκέφτονται το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Τώρα σκεφτόμαστε τον Πανθρακικό. Μετά από αυτόν τον αγώνα θα σκεφτούμε τα ματς με τον Εργοτέλη. Αλλά σίγουρα το σκεφτόμαστε και περιμένουμε πως και πως το παιχνίδι για να το κερδίσουμε».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης