Πανευτυχής για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος των «πράσινων», Μλάντεν Πέτριτς, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να συνεχίσει έτσι.

«Ήταν πολύ σημαντικό που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είναι καλό και για τους φιλάθλους μας. Το κλίμα ήταν φανταστικό. Είμαστε χαρούμενοι και παίζουμε καλά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό το να συνεχίσουμε έτσι, είναι το σημαντικότερο», ανέφερε αρχικά ο 33χρονος ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το πρώτο ημίχρονο νευρικό παιχνίδι και κανείς δεν ήθελε να κάνει λάθος και να δεχθεί τέρμα. Στο δεύτερο αφέθηκε αρκετός χώρος και από τις δύο ομάδες και αυτό ωφέλησε στο να ανοίξει το παιχνίδι».

Αναφορικά με την καλή του κατάσταση στο τελευταίο χρονικό διάστημα επισήμανε: «Τους τελευταίους μήνες δεν παίζω επιθετικός και είναι δύσκολο να σκοράρω. Αυτό συνέβη σήμερα και είμαι χαρούμενος. Είναι καλό για την ομάδα και δεν εξαρτόμαστε από έναν παίκτη και μπορούν πολλοί να σκοράρουν. Το σημερινό γκολ ήταν κάπως τυχερό, λόγω του λάθους που έκανε η αντίπαλη άμυνα».

Για το γκολ του ο Κροάτης επιθετικός τόνισε: «Το ξέρω, είναι σημαντικό. Έχουμε όμως πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν, όπως οι Μπεργκ, Καρέλης, Κλωναρίδης, αλλά και παίκτες από τη μεσαία γραμμή. Θα συμφωνήσω μαζί σας ότι είμαι στην καλύτερη κατάσταση από τη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα».
 
Όσον αφορά στο γκολ που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός στο φινάλε, που μπορεί να του κοστίσει σε περίπτωση ισοβαθμίας υπογράμμισε: «Μας στενοχώρησε. Θυμίζω ότι ο χρόνος των καθυστερήσεων είχε ήδη περάσει, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε».

Τέλος για την κούραση που μπορεί να υπάρχει, ανέφερε: «Νομίζω ότι σε αυτό το επίπεδο οι ομάδες είναι έτοιμες και μπορούν να παίζουν κάθε τρεις με τέσσερις ημέρες. Αυτό συνέβη και όταν παίξαμε με τον Ολυμπιακό και είχαμε Αϊντχόφεν. Δεν νομίζω ότι αυτό ισχύει με τον Παναθηναϊκό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης