Ένα σημαντικό πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Παναθηναϊκό πριν το πρώτο ματς με τη Σλάβια Πράγας.

Αυτό αφορά στον Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί την Τρίτη, κι έτσι θα χάσει το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στους Τσέχους, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα, στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας, με την οποία ολοκληρώθηκε η εν Ελλάδι προετοιμασία των πράσινων, εν όψει της πρώτης μάχης με τη Σλάβια Πράγας, οι Αϊτόρ, Παλάσιος, Χουάνκαρ και Ιωαννίδης που επίσης ταλαιπωρήθηκαν από ίωση την περασμένη εβδομάδα, προπονήθηκαν σε φουλ ένταση και «μπήκαν» κανονικά στην αποστολή που θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (3/8, 09:50) με πτήση τσάρτερ για την Πράγα.

Το ίδιο ισχύει και για τον Σπόραρ, ο οποίος έδειξε πως βρίσκεται σε καλό επίπεδο από πλευράς αγωνιστικής ετοιμότητας και θα ακολουθήσει τους «πράσινους» στην Πράγα.

Η σημερινή προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας κι ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις και στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βέρμπιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας για την Πράγα. Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καρλίτος, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Κρυπαράκος, Σαρδέλης, Φρόκου, Ηλιάδης και Καμπετσής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης