Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βρει σημείο… συμφωνίας με την πλευρά του Βασίλη Ζαγαρίτη για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το προσεχές καλοκαίρι και πλέον τις τελευταίες ημέρες στην όλη διαδικασία έχει «μπει» και ο Πιέρ Ντρεοσί.

Ο νέος General Manager του «τριφυλλιού» είχε επαφή επί προσωπικού με τον 19χρονο μπακ στην προπόνηση της Δευτέρας (14/12). Δεν μίλησε μαζί του για ποσά και νούμερα επί της «πράσινης» πρότασης, αλλά επικεντρώθηκε στο αγωνιστικό και στο πόσο σημαντικό θα ήταν και για τον νεαρό να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, όπου θα έχει περισσότερα περιθώρια εξέλιξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο πλευρές θα έχουν και νέο (πολύ πιο επίσημο) κύκλο συζητήσεων, την επόμενη εβδομάδα, μετά δηλαδή το κυριακάτικο (20/12) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά με τον εκπρόσωπο του Ζαγαρίτη, Πολ Κουτσολιάκο.

Στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν πολύ καλά πως υπάρχουν ήδη ενδιαφερόμενοι για τον Βοιωτό μπακ τόσο από το εξωτερικό (Γερμανία), όσο κι απ’ την Ελλάδα, καθώς και ο Ολυμπιακός παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις διαπραγματεύσεις της πλευράς του παίκτη με τον Παναθηναϊκό.

Μία γερμανική ομάδα και οι «ερυθρόλευκοι»… καραδοκούν για τον 19χρονο μπακ, ειδικά εάν η όλη διαδικασία των συζητήσεων του Παναθηναϊκού μαζί του οδηγηθεί σε… αδιέξοδο μέχρι το τέλος του χρόνου κι απ’ την πρώτη μέρα του νέου έτους η πλευρά του Ζαγαρίτη θα έχει πλέον δικαίωμα να συζητήσει και με άλλα κλαμπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης