Μετά την επικράτηση του Παναθηναϊκού επί της Μαρκό με 3-0 ο νέος προπονητής των «πράσινων» Ντάνι Πογιάτος μίλησε για την αναμέτρηση.

«Είμαι χαρούμενος γιατί ο ρυθμός ήταν πολύ καλός. Οι παίκτες αρχίζουν να καταλαβαίνουν τις ιδέες μου. Ο δρόμος είναι μακρύς, αλλά είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση» δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντάνι Πογιάτος, μιλώντας στην κάμερα του του Παναθηναϊκός TV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα. Ερωτηθείς αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές, απάντησε: «Έχουμε παίκτες στην ομάδα τους οποίους σέβομαι. Δουλεύουμε χέρι-χέρι με τον τεχνικό διευθυντή, Τσάβι Ρόκα. Να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία πως θα δουλέψουμε μόνο για το καλό του Παναθηναϊκού».

Για την απόκτηση Φακούντο Σάντσες είπε ότι «αναλύσαμε τον παίκτη, είδαμε τα στοιχεία του. Πιστεύουμε πως θα βοηθήσει τόσο εμάς όσο και τα νεότερα παιδιά. Πρόκειται για έναν παίκτη με πολλές δυνατότητες. Για να παίζει σε αυτό το επίπεδο, θα έχει πολλά να προσφέρει».

Ο Πογιάτος είχε κι ένα λόγο για τα παιδιά της Ακαδημίας: «Για μένα είναι όλοι παίκτες του Παναθηναϊκού, ανεξαρτήτως ηλικίας. Ο σύλλογος έχει μέλλον, γιατί έχει παίκτες που έχουν καλά στοιχεία. Οι απαιτήσεις είναι υψηλότατες αλλά είμαστε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι. Αν τα αποτελέσματα είναι καλά, θα υπάρχει η δυνατότητα να πάρουν και περισσότερες ευκαιρίες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης