Τα παράπονά του για την εικόνα που είχε ο Παναθηναϊκός στο β’ ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη εξέφρασε ο Ντάνι Πογιάτος μιλώντας στους παίκτες του πριν από την προπόνηση της ομάδας στο Κορωπί.  

«Κάναμε μία ήττα που δεν περιμέναμε και μας στενοχώρησε όλους. Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά το ματς, μπήκαμε χωρίς συγκέντρωση. Αλλά στη συνέχεια και για 30 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο εφαρμόσατε το πλάνο μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παίξατε σωστά, κάνατε ευκαιρίες, αλλά σταθήκαμε άτυχοι και δεν σκοράραμε. Μετά, στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κάνατε όσα είχαμε πει και εξαφανιστήκατε από το γήπεδο!

Δεν θα πω ποτέ μου ότι έχετε εσείς ευθύνες, ούτε το είπα μετά τη λήξη. Είναι όμως πραγματικότητα ότι δεν ακολουθήσατε τίποτα απ’ όσα είπαμε». 

Τον λόγο στη συνέχεια από την πλευρά των παικτών πήρε ο Μακέντα, ο οποίος ανέφερε: «στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίζαμε καθόλου. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό και το χειρότερο για μένα είναι ότι δεν αντιδράσαμε στο γήπεδο μετά το γκολ που δεχτήκαμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μεριά του ο Κουρμπέλης τόνισε: «έπρεπε να πιέσουμε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο και να αντιδράσουμε. Η εικόνα μας δεν ήταν καλή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης