Αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε αποχή απ’ τις προπονήσεις, αρχής γενομένης από σήμερα, είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, καθώς έχουν αγανακτήσει από τη μη τήρηση των συμφωνηθέντων από την πλευρά της διοίκησης, αναφορικά με την καταβολή των οφειλομένων.

Οι αρχηγοί της ομάδας ήρθαν σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της «πράσινης» ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου και του ζήτησαν να καταβληθεί σε όλους 30% της οφειλόμενης δόσης του Δεκεμβρίου για να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πράσινοι είχαν πάρει την περασμένη εβδομάδα το υπόλοιπο της δόσης Οκτωβρίου και τους υποσχέθηκαν από τη διοίκηση πως θα λάμβαναν το 30% του Δεκεμβρίου μόνο οι Έλληνες, με αυτόν τον διαχωρισμό να φέρνει όμως την αντίδραση της αποχής.

Οι παίκτες του τριφυλλιού ζήτησαν λοιπόν να πληρωθούν όλοι άμεσα κι όχι οι Έλληνες μέχρι την Τετάρτη (11/04) και οι ξένοι μέχρι τις 18 Απριλίου.

Η σημερινή προπόνηση, που είναι η πρώτη μετά την άδεια του Πάσχα είναι προγραμματισμένη για τις 19.00 και μένει πλέον να δούμε αν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα πειστούν να προπονηθούν ή απέχουν τελικά από το πρόγραμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης