Εν αναμονή των εξελίξεων σε ότι αφορά την υπόθεση του Μεντί Αμπέντ βρίσκονται στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Αλγερινό, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στη Λεωφόρο με τη μορφή δανεισμού, και πλέον προσφέρουν 300.000 ευρώ στη Νιούκαστλ.

Ο Παναθηναϊκός φιλοδοξεί να ξεκαθαρίσει το θέμα άμεσα, αφού πλέον τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Αν το σίριαλ… τραβήξει περισσότερο, στο «τριφύλλι» θα στραφούν σε εναλλακτικές περιπτώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη λίστα βρίσκεται ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος ανήκει στην Πάρμα. Ο Έλληνας διεθνής δεν είχε καλή σεζόν στον ΠΑΟΚ, όπου είχε παραχωρηθεί δανεικός, και δυσκολεύεται να βρει συμβόλαιο σε ομάδα του εξωτερικού. Ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωσή του, ωστόσο θα κινηθεί για να τον αποκτήσει μόνο αν η περίπτωση του Αμπέντ «ναυαγήσει» και αν βρεθεί μια λύση για το υψηλό συμβόλαιο του Νίνη. Ο 24χρονος αμείβεται με 700.000 ευρώ, ποσό που δεν μπορεί να το καλύψει το «τριφύλλι». Έτσι, ο Νίνης θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του ή η Πάρμα θα προσφέρει ένα ποσό για να καλύψει το σύνολο του συμβολαίου.

Στους «πράσινους» προτάθηκε ο Ούγκο Βιέιρα, που είχε εξεταστεί την περίοδο που προπονητής του Παναθηναϊκού ήταν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο 26χρονος Πορτογάλος περιφερειακός επιθετικός ανήκει στην Μπράγκα και πέρσι αγωνίστηκε για μισή σεζόν δανεικός στη Ζιλ Βιθέντε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης