Για πολύ προχωρημένο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού ενόψει του καλοκαιριού για τον Γκεόργκι Παπουνασβίλι κάνουν λόγο τα ισπανικά ΜΜΕ, φέρνοντας ξανά στο «κάδρο» την περίπτωση του 25χρονου διεθνούς Γεωργιανού εξτρέμ της Σαραγόσα.

Ο «Πάπου», όπως είναι το «προσωνύμιό» του στην Ισπανία, είχε απασχολήσει τους «πράσινους» και τον περασμένο Γενάρη, όταν τον είχε «τσεκάρει» ο Τσάβι Ρόκα, όμως η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει, διότι η Σαραγόσα δεν ήθελε να τον αφήσει να φύγει εκτός Ισπανίας, προκειμένου να παρακολουθεί την εξέλιξή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναθηναϊκός επέλεξε εντέλει την επιλογή του δανεισμού του Νατζ από τη Λέγκια, ο Παπουνασβίλι πήγε δανεικός στη Σανταντέρ, αλλά δεν κατέγραψε πολλές συμμετοχές και στο φινάλε της σεζόν θα επιστρέψει στη «LaRomaleda».

Ωστόσο, σύμφωνα με τους Ισπανούς, η Σαραγόσα έχει ήδη ενημερωθεί πως θα έρθει (ξανά) πρόταση από τον Παναθηναϊκό για τον 25χρονο εξτρέμ και τούτη τη φορά δείχνει πολύ θετική στο να τον παραχωρήσει, δεδομένου ότι αυτή η λύση μπορεί να… βολέψει όλες τις πλευρές.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης