Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η «μάχη» για την κατάκτηση του τίτλου στην Super League.

Έχοντας ξεπεράσει το πρώτο μισό της διοργάνωσης, τέσσερις ομάδες, που δεν είναι άλλες από τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο διεκδικούν επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα, καθώς τους χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως οι μνηστήρες του τίτλου θα αγωνιστούν την Κυριακή και τη Δευτέρα, με την αυλαία της 17ης αγωνιστικής να ανοίγει το Σάββατο με τρεις αμφίρροπους αγώνες.

Στις 15.00 η Ξάνθη υποδέχεται τον Πλατανιά, που… καίγεται για βαθμούς καθώς βλέπει τα περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα, αναφορικά με την παραμονή στη κατηγορία, ενώ στις 17.15 ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Πανιώνιο στη Ριζούπολη.

Το τρίτο χρονικά παιχνίδι του Σαββάτου θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πράσινοι, που προέρχονται από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, θέλουν το τρίποντο για να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους συγκομιδή, ωστόσο το έργο τους δεν αναμένεται εύκολο καθώς… restart στο πρωτάθλημα ψάχνει και ο Λεβαδειακός, που έχει υποχωρήσει αρκετά στη βαθμολογία.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι το τριφύλλι στο φετινό πρωτάθλημα δεν έχει καταφέρει να πάρει «διπλό», ωστόσο ευελπιστεί να το πράξει αυτό στη Λιβαδειά.

Aναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 13 Ιανουαρίου

15:00 Ξάνθη-Πλατανιάς (Novasports 3)
17:15 Απόλλων Σμύρνης-Πανιώνιος (Novasports 1)
19:30 Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός (Novasports 2)

Κυριακή 14 Ιανουαρίου

15:00 Κέρκυρα-ΠΑΟΚ (Novasports 2)
17:15 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ (Novasports 2)
17:15 Ατρόμητος-Παναιτωλικός (Novasports 3)
19:30 ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 1)

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου

19.30 Ολυμπιακός-Λαμία (Novasports 1)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης