Στην αποκάλυψη ότι το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε πολύ κοντά στην ανάληψη της θέσης του υπεύθυνου των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα προχώρησε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova.

«Είχα φτάσει πολύ κοντά. Πολύ κοντά. Όσα έγιναν το προηγούμενο καλοκαίρι στην Μπαρτσελόνα αναφορικά με τη μεταγραφή του Νεϊμάρ, τις κατηγορίες του πρώην προέδρου τους και την αποχώρηση του Σεγούρα, δημιούργησαν πολλά προβλήματα και πολλές “φωτιές”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Όλα αυτά δεν βοήθησαν. Όμως για να είμαι ειλικρινής ήμουν πολύ κοντά, είχα ήδη αρχίσει τον προγραμματισμό της νέας σεζόν στην Ακαδημία, ωστόσο είναι κάτι που δεν συνέβη και αυτό που έχω μάθει στη ζωή μου είναι πως όταν κάτι δεν συμβαίνει, τότε αυτό γίνεται για κάποιο λόγο.

»Ίσως ήταν γιατί ο δρόμος που έπρεπε να ακολουθήσω ήταν αυτός του Παναθηναϊκού και το νέο πρότζεκτ. Έτσι είναι η ζωή. Πάντως αυτό μου επέτρεψε να έρθω στον Παναθηναϊκό, κάτι που με κάνει περήφανο και χαρούμενο.

»Πέρασα όλα τα χρόνια της Ακαδημίας στην Μπαρτσελόνα και έχω ένα ιδιαίτερο συναίσθημα και αγάπη για την Μπαρτσελόνα. Αν έρθει στο μέλλον, θα είναι ευπρόσδεκτο. Αν όχι, θα συνεχίσω τη ζωή μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης