Για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε, όταν προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό στις αρχές του Ιανουαρίου, μίλησε ο Φακούντο Σάντσες στη NOVA. Ο Αργεντινός μπακ του Παναθηναϊκού έμεινε σε καραντίνα για δέκα ημέρες, με ήπια συμπτώματα, κι από την περασμένη εβδομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις των «πράσινων», αναλύοντας το πως αντιμετώπισε την όλη κατάσταση.

«Νόσησα από έναν ιό ο οποίος είναι παγκόσμιος, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Την περασμένη εβδομάδα γύρισα στις προπονήσεις. Δεν αισθάνομαι το ίδιο με πριν, ήμουν πολλές ημέρες άπραγος, σπίτι, χωρίς να κάνω τίποτα. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα. Μέρα με τη μέρα αισθάνομαι ολοένα και πιο καλά κι εύχομαι να συνεχίσω έτσι» τόνισε αρχικά ο 30χρονος μπακ και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νόσησα κι εγώ και η σύζυγός μου από τον κορωνοϊό. Δεν είχαμε πολλά συμπτώματα και δεν είχαμε πυρετό. Τις πρώτες επτά ημέρες είχαμε βήχα, αισθανόμασταν κόπωση, είχαμε πόνους στο σώμα μας. Σιγά-σιγά αρχίσαμε να χάνουμε και την όσφρησή μας και τη γεύση μας.

Αυτά επανέρχονται, αν και -βεβαίως- κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά. Όταν λοιπόν σιγά-σιγά αυτά επανήλθαν, ο οργανισμός μας άρχισε να αισθάνεται καλύτερα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο εγκλεισμός, το γεγονός ότι μένεις συνεχώς κλεισμένος σ’ ένα σπίτι».

Από εκεί και πέρα, ο Φακούντο Σάντσες μίλησε ακόμη στο συνδρομητικό κανάλι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Για τη νίκη στη Θεσσαλονίκη και τη σημασία της πέρα από τους τρεις βαθμούς:

«Είδα τους τρεις πρόσφατους αγώνες του δευτέρου γύρου από το σπίτι μου. Τα αποτελέσματα μας δίνουν δύναμη, είναι θετικά και δείχνουν ότι πας καλά, ιδιαίτερα όταν κρατάς το μηδέν στην άμυνα, όταν δε δέχεσαι τέρμα. Κι αυτό είναι πολύ καλό.

Εννοείται πως χρειαζόμαστε ακόμη βελτιώσεις, ιδιαίτερα όταν έχουμε την κατοχή της μπάλας. Αλλά θα ήθελα και πάλι να πω ότι η άμυνά μας είναι δυνατή, δείχνουμε ότι έχουμε δυνατότητες και βεβαίως το βασικό το ότι δε δεχόμαστε γκολ».

-Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ και τί περιμένει ο ίδιος από αυτόν:

«Είμαστε ο Παναθηναϊκός και πρέπει πάντα να είμαστε οι πρωταγωνιστές, σε κάθε ματς, σε κάθε αγώνα. Ναι μεν δεν έχουμε δεχτεί γκολ, αλλά πρέπει να σκοράρουμε κιόλας. Θα πρέπει να προσπαθούμε να πετυχαίνουμε περισσότερα γκολ. Αυτός είναι ο στόχος και η πρόκληση και ιδιαίτερα όταν παίζουμε στην έδρα μας πρέπει να είμαστε παιχνίδι με παιχνίδι ολοένα και καλύτεροι. Να είμαστε οι πρωταγωνιστές».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης