Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η νέα συνάντηση ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ.
Το ραντεβού των δύο ανδρών άρχισε περίπου στις 13.45 και έλαβε χώρα παρουσία του γιου του 40χρονου γιου του Παϊρόζ, Πιτ, ο οποίος θα έχει ενεργό ρόλο στο «τριφύλλι». Μάλιστα άξιο αναφοράς είναι ότι μετά το τέλος του Αλαφούζος και Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ έφαγαν μαζί.
Στη διάρκειά της συνάντησής τους οι δύο άνδρες συζήτησαν κάποιες λεπτομέρειες του deal, αλλά και την πορεία του οικονομικού ελέγχου που διενεργείται στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την Delloitte και την Grant Thornton.
Μάλιστα τα μηνύματα που βγαίνουν από τις δύο πλευρές είναι θετικά και «μαρτυρούν» πως οι πιθανότητες πλέον είναι σαφώς υπέρ της ολοκλήρωσης του deal.
Όσον αφορά στο θέμα του προπονητή δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη. Έτσι όπως φαίνεται θα κριθεί αν τελικά ο Γιώργος Δώνης θα είναι ο επόμενος τεχνικός της ομάδας την Κυριακή όταν και ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας θα βρεθεί με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκο Νταμπίζα.

Για την ίδια ημέρα ωστόσο είναι προγραμματισμένο ο Ταϊλανδός και ο γιος του να μεταβούν στο Κορωπί, την Παιανία αλλά και το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης