Με… προίκα το 4-1 του πρώτου αγώνα ο Παναθηναϊκός κοντράρεται στη Δανία με την Μίντιλαντ με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Europa League (21:00, Novasports 2). Ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει στον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος στάθηκε άτυχος στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ενώ νοκ-άουτ είναι επίσης οι Πέτριτς και Χουχούμης.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει το «τριφύλλι» με τον Κοτσόλη κάτω από τα δοκάρια και τους Μπούρμπο, Ρισβάνη, Σίλντενφελντ και Νάνο στην άμυνα. Ρόλο αμυντικού χαφ θα πάρει ο Μέντες, ο οποίος θα έχει βοήθειες από τους Λαγό και Ζέκα. Οι Πράνιτς και Ατζαγκούν θα ξεκινήσουν επίσης βασικοί με τον Καρέλη στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Στιλ, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Δώνης, Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι και Μπούι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «πράσινοι» δε θα ψάξουν μόνο να διαφυλάξουν το 4-1 του πρώτου ματς, αλλά και να ζευγαρώσουν τις νίκες επί της Μίντιλαντ, μαζεύοντας βαθμούς.

Οι Δανοί θα αγωνιστούν με τους Χάουγκαρντ, Μπανγκσκάαρντ, Λάρσεν, Ντίκοχ, Λάουριντσεν, Ουζοτσούκβου, Σίστο, Άντερσον, Πόουλσεν, Ίγκμπουν και Ονουάτσου. Στον πάγκο θα είναι οι Χέινζ, Λάρσεν Μ., Ρόμερ, Μέλερ, Χασάν και Ασίρου.

Στο μεταγραφικό μέτωπο ο Παναθηναϊκός αναζητά παίκτη με έφεση στο σκοράρισμα, ο οποίος θα παίζει είτε στα χαφ, είτε ως δεύτερος επιθετικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης