Από χθες έγιναν γνωστοί οι τρόποι κατάθεσης χρημάτων από τον κόσμο για το PAO ALIVE και τον μεγάλο στόχο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που δεν είναι άλλος από τη συγκέντρωση 20 εκατ. ευρώ που θα αποτελέσουν μια «μπάνκα» μέχρι να χτιστεί η Παναθηναϊκή Πολιτεία στον Βοτανικό.

Ήδη, από την πρώτη μέρα φάνηκε η «δίψα» του κόσμου για τη μεγάλη αλλαγή και η διάθεση να συνδράμει. Οι άνθρωποι του Συλλόγου είναι εντυπωσιασμένοι με τη συγκλονιστική στήριξη και είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως επεσήμαναν, «αν συνεχίσουμε έτσι, πάμε για κάτι πολύ καλό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι εκατοντάδες τα emails, τα τηλεφωνήματα στα γραφεία και φυσικά οι καταθέσεις χρημάτων. Και είμαστε ακόμα στην αρχή…

H χθεσινή ανακοίνωση:

Έφτασε η ώρα για τα εκατομμύρια των φιλάθλων του μεγαλύτερου ελληνικού Συλλόγου να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να κρατήσουμε ζωντανό τον Παναθηναϊκό μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε συνέχεια της συνέντευξης Τύπου του Πρόεδρου μας, κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η ανταπόκριση των φιλάθλων ήταν μεγάλη, με χιλιάδες να εκφράζουν την επιθυμία να στηρίξουν άμεσα και εμπράκτως την προσπάθεια να κρατήσουμε ζωντανό τον Παναθηναϊκό μας.

Για αυτό το λόγο, και έως ότου γίνει η παρουσίαση την επόμενη εβδομάδα του επίσημου φορέα στήριξης του εγχειρήματος Pao Alive, έχουν ανοιχθεί αρχικώς τέσσερις ειδικοί τραπεζικοί λογαριασμοί με μόνο και αποκλειστικό δικαιούχο τον Παναθηναϊκό Α.Ο. στις τράπεζες ALPHA BANK, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και EUROBANK, καθώς και ειδική ενότητα στο viva.gr(https://www.viva.gr/tickets/sports/pao-alive/), όπου ο καθένας μπορεί να καταθέσει οποιοδήποτε ποσό επιθυμεί ώστε να στηρίξει το εγχείρημα.

Πηγή: sport-fm.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης