Σε συμφωνία με τον Ζοάο Νούνιες έφτασε ο Παναθηναϊκός κι εκτός απρόοπτου, ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός θα αποτελέσει την δεύτερη προσθήκη των «πρασίνων» ενόψει της περιόδου 2019/2020.

Το βράδυ της Κυριακής (21/07) οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» ενημέρωσαν επίσημα ότι τα βρήκαν σε όλα με τον 23χρονο παίκτη, ο οποίος αφού περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει το νέο του τριετές συμβόλαιο και θα ενσωματωθεί αμέσως στην αποστολή που προετοιμάζεται στην Ολλανδία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός στόπερ έχει ύψος 1.88μ. και την τελευταία εξαετία (2013) αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο. Η θέση του είναι στο κέντρο της άμυνας, αλλά έχει χρησιμοποιηθεί και ως δεξιός μπακ, αλλά και σαν αμυντικό χαφ.

Ξεκίνησε την καριέρα του στη δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα, όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2016. Την χρονιά εκείνη υπέγραψε στην πολωνική, Λέχια Γκντανσκ, από την οποία έμεινε ελεύθερος τον περασμένο μήνα (τελείωσε το συμβόλαιό του).

Την περίοδο 2018/2019 πραγματοποίησε 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Πολωνίας, με την Λέχια να τερματίζει στην 2η θέση, ενώ έπαιξε και σε πέντε ματς Κυπέλλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης