Να διπλασιάσει τις νίκες της απέναντι στην Μπριζ, θα επιδιώξει ο Πανθηναϊκός στην αυριανή αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Βέλγιο, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ όπως τόνισε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου.

Ο ασος του τριφυλλιού επισήμανε ότι η ομάδα του θα πρέπει να αντιμετωπίσει το ματς με τους Βέλγους ως το πρώτο όπου το γκολ είναι αυτοσκοπός, ενώ τόνισε ότι οι «πράσινοι» θα πρέπει να παίξουν με καρδιά και πάθος για να έρθει η πολυπόθητη πρόκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι καλό το γεγονός ότι νικήσαμε, όμως, αύριο το πιο σημαντικό είναι να πάμε και να παίξουμε σαν είναι στο 0-0 το σκορ. Πρέπει να πάμε για να σκοράρουμε και να νικήσουμε. Πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Να παίξουμε με καρδιά και πάθος για να δείξουμε ότι μπορούμε να προκριθούμε. Εάν τα κάνουμε αυτά, θα περάσουμε», είπε ο Κλωναρίδης ενώ σχετικά με το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε είπε πως «είμαι πολύ καλά πλέον. Το αν θα παίξω, εξαρτάται από τον προπονητή μου. Με είδε στο φιλικό που παίξαμε με τον Άρη Λεμεσού και αν θεωρεί ότι θα πρέπει να παίξω, θα παίξω».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης