Συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με πηγές της Πειραιώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έθεσε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας το ζήτημα της κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού, θέμα για το οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε τη στήριξή του.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δήλωσε κατά την έξοδό του: «Λάβαμε τις δεσμεύσεις ότι όλα θα πάνε καλά και είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι θα προχωρήσει το έργο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε στην ιστοσελίδα «sdna.gr» με την ολοκλήρωση της συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Τα περισσότερα είχαν ειπωθεί στη συνάντηση με τον κ. Μπακογιάννη. Ήμασταν απόλυτα ευχαριστημένοι με τις διαθέσεις και με αυτά που είχαμε ακούσει εκεί. Είναι κάποια ακόμη θέματα που έπρεπε να συζητηθούν με τον κύριο Μητσοτάκη. Λάβαμε τις δεσμεύσεις ότι όλα θα πάνε καλά και είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι θα προχωρήσει το έργο».

Ερωτηθείς αν έμεινε ικανοποιημένος από τη συνάντηση, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε: «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, αρκεί να γίνουν και πράξεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης