Συζήτησαν για το γηπεδικό Δούρου-Αλαφούζος

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014, 15:55
Συζήτησαν για το γηπεδικό Δούρου-Αλαφούζος
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος επισκέφτηκε την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου και συζήτησαν για το θέμα του μπλοκαρίσματος του κονδυλίου των 7 εκατ. ευρώ για την ανάπλαση του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Η Περιφερειάρχης δήλωσε την πρόθεσή της να δοθεί λύση στο ζήτημα, με σεβασμό στο περιβάλλον και την πόλη. Από την μεριά του ο Γιάννης Αλαφούζος γνωστοποίησε ότι η ΠΑΕ σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη θα καταθέσει αίτηση ανάκλησης κατά της απόφασης του ελεγκτικού συνεδρίου, που πιθανότατα θα κατατεθεί την Τετάρτη.

Η κοινή ανακοίνωση Περιφέρειας και ΠΑΕ:


«Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, είχαν σήμερα στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου και η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημα του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο κ. Αλαφούζος γνωστοποίησε ότι η ΠΑΕ πρόκειται να προχωρήσει σε ένσταση κατά της αρνητικής απόφασης του Ε’ Κλιμακίου (ΣΤ’ Διακοπών) του Ελεγκτικού Συνεδρίου σχετικά με τη σύμβαση των επτά εκατομμυρίων ευρώ για την αναβάθμιση του γηπέδου του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Η Περιφερειάρχης επανέλαβε την πάγια θέση της ότι η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων οφείλει να σέβεται το νομικό πλαίσιο, το περιβάλλον, τους πολεοδομικούς κανόνες, καθώς και τη βούληση της κοινωνίας των πολιτών. Τέλος, οι δύο πλευρές υπογράμμισαν την ανάγκη να αποκτήσει, με νομικά αδιάβλητο τρόπο, ο ιστορικός σύλλογος τις εγκαταστάσεις που ανταποκρίνονται στην ιστορία του».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014, 15:56