Σκληρή στάση Αλαφούζου για το θέμα της φορολογικής ενημερότητας

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014, 20:01
Σκληρή στάση Αλαφούζου για το θέμα της φορολογικής ενημερότητας
Την απόφαση να σκληρύνουν την στάση τους αναφορικά με το θέμα της φορολογικής ενημερότητας πήραν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Γιάννης Αλαφούζος μαζί με τον Βασίλη Κωνσταντίνου και την Αθηνά Μπαλωμένου εκπροσώπησαν στο Δ.Σ. της Super League το «τριφύλλι» και όπως γράφει το sport-fm.gr, ο «ισχυρός άνδρας» του Παναθηναϊκού έθεσε γενικό φορολογικό θέμα, μιλώντας για δημιουργία συνθηκών αθέμιτου ανταγωνισμού.

O ισχυρός άνδρας των «πράσινων» προειδοποίησε, επίσης, ότι δεν θα ανεχτεί την παραμικρή συγκάλυψη της υπόθεσης, τονίζοντας ότι αν γίνει δεν θα διστάσει να κινηθεί νομικά ακόμη και εις βάρους του προεδρείου της Λίγκας.

Αναφορικά με τα θέματα των ΟΦΗ και Πανιώνιου, η θέση του «τριφυλλιού» είναι ότι οι δύο ομάδες έχουν παραβιάσει ποδοσφαιρικούς και άλλους κανόνες. Επομένως θα πρέπει να συζητηθούν και να αποφασιστούν οι όποιες συνέπειες.

Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με την καταψήφιση του Γιώργο Μποροβήλου, που έγινε μόνο από την ομάδα του Παναθηναϊκού, από την ΠΑΕ τονίζουν ότι αυτό συνέβη για ιστορικούς λόγους, καθώς ο σύλλογος δεν ξεχνάει τον διαιτητή της Ριζούπολης, όσο και για λόγους ανανέωσης ώστε να σταματήσουν να διοικούν το ποδόσφαιρο τα ίδια πρόσωπα.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014, 20:19